27.11.2019

heute in Ho Chi Minh City gestartet

Der von der TU Darmstadt angebotene Studiengang „Sustainable Urban Development“ freut sich, die 15. Internationale Asian Urbanisation Conference an der Vietnamese-German University in Ho Chi Minh City auszurichten. Die dreitätige Konferenz mit mehr als 400 Teilnehmern startet heute mit dem Young Scholar Workshop.

young scholar workshop in Ho Chi Minh City eröffnet die 15. Internationale Asian Urbanisation Conference an der Vietnamese-German University. Foto: Prof. Hans Joachim Linke

Dieser eröffnet nicht nur Studierenden des neuen Joint-Degree-Studiengangs „Sustainable Urban Development“ die Möglichkeit, sich mit internationalen Forschern z.B. aus Bangladesch, Indien, Philippine, Thailand auszutauschen sowie aktuelle Herausforderungen und Lösungsansätze zu diskutieren.

The study program „Sustainable Urban Development“ offered by the TU Darmstadt is pleased to host the 15th International Asian Urbanisation Conference at the Vietnamese-German University in Ho Chi Minh City. The three-day conference with more than 400 participants starts today with the Young Scholar Workshop. The Young Scholar Workshop not only offers students of the new Joint Degree Programme „Sustainable Urban Development“ the opportunity to exchange ideas with international researchers from Bangladesh, India, the Philippines and Thailand, for example, and to discuss current challenges and solutions.